Stresscoach i Norrtälje

Välkommen till CarlmarksCoaching - din lokala stresscoach i Norrtälje. Hantera livspusslet och öka din livsharmoni med hjälp av coaching.

Stresscoach i Norrtälje | CarlmarksCoaching

CarlmarksCoaching

Hantera livspusslet och öka din livsharmoni med hjälp av coaching.

Välkommen att se dig omkring här på Carlmarkscoaching, är det något du undrar över eller har synpunkter på tveka inte, vi ser fram emot att höra av dig!

Första mötet är alltid gratis och kan ske hos mig i min lokal i Norrtälje, under en promenad eller på plats du önskar.


Vad är coaching?

Styrkan med coaching är att det alltid skräddarsys för varje enskild klient. Det innebär att det som ger dig mesta möjliga ut av din coaching till stor del är unikt för just dig. Ju tydligare vi är i våra samtal, desto bättre kommer vårt samarbete att vara.

Jag som coach är ingen chef eller expert och klienten är inte underställd eller ansvarslös.  Genom att ställa frågor och lyssna aktivt samt leda övningar ger coachen klienten möjligheten att nå det mål/ förändringar som formuleras under våra samtal.

Coaching handlar om utveckling och förändring. När vi söker något nytt är misslyckanden en oundviklig del av processen. Ju mer klienten tillåter sig pröva och misslyckas både mentalt och praktiskt desto bättre förutsättningar får klienten för hållbara lösningar. Det viktigaste arbetet gör klienten mellan samtalen i sin vardag med praktiska övningar. Ju mer träning desto bättre resultat.

Det finns möjlighet till kort spontan kontakt via telefon eller mail för att ställa frågor, söka stöd för  motgång eller fira en framgång under hela vårt samarbete.

Det tar tid att göra något nytt, att förändra.

 

Här följer några förslag på områden:

– komma ned i varv
– önskar förändring utan att veta riktigt i vad eller hur
– få ihop livspusslet
– kurs i Mindfulness
– personlig utveckling
– stöd under sjukskrivning
– stöd vid rehabiliteringsprocess

Jag möter jag dig där du är och tar dig dit du vill.

Ann-Sofie Carlmark

Tel 070-624 03 42

Mail ann-sofie@carlmarkscoaching.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information